FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Hatályos: 2020.Április.1.

 

BARION
 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. Amennyiben rendelkezik Barion számlával, jelentkezzen be felhasználói adataival és erősítse meg a fizetést. Amennyiben nem rendelkezik regisztráció nélkül is megadhatja bank vagy hitelkártya adatait a fizetéshez.

Mit jelent a barion™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. Nincs havi díj sem.

A Barion egyenlegkezelés is ingyenes, nincs belépési vagy havi díj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak szerény díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes.

Barion alkalmazás

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

 Bariongoogleplayappstore

Első a biztonság

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.
A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

További információ és ingyenes regisztráció a barion oldalán:

www.barion.com

 

PAYPAL

 

 Amennyiben ‘PayPal’-lel szeretne fizetni, fizetési opcióként ezt válassza ki és automatikusan át lesz irányítva a PayPal oldalra. Amennyiben rendelkezik PayPal számlával, jelentkezzen be felhasználói adataival és erősítse meg a fizetést. Amennyiben nem rendelkezik PayPal számlával, a fizetést regisztráció után teljesítheti.

UTÁNVÉTES FIZETÉS

 

  • Az árut kiszállításkor, a futárnál kell kifizetni.
  • Kérjük ügyelj arra, hogy a kiszállítás időpontjában rendelkezésre álljon a megfelelő mennyiségű összeg, melyet a futárnak kell kifizetni.
  • A kiszállított árut fizetheted bankkártyával is, mivel a futárnál lesz kártyaolvasó terminál.

     

Kosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0