Moya Matcha

A Moya Matcha egy autentikus japán, organikus matcha márka, amelyet Kiotó megye Uji régiójában termesztenek. Ez a régió pedig nem kevesebb, mint 800 éves hírnevet köszönhet a legmagasabb minőségű zöld tea termesztésének. A régió termékeny talajáról és tiszta vízéről híres. A zöld tea növények tehát ideális növekedési feltételekkel rendelkeznek a sok napfényt biztosító dombok és a gyakori köd miatt, ami segít megvédeni a finom leveleket a fagytól és a nagy mennyiségű csapadéktól.

A Moya Matchát rendkívüli odafigyeléssel termesztik és szüretelik a kicsi, családi tulajdonban lévő teaföldeken. Ezt követően helyben kerülnek feldolgozásra, hogy minden évjárat a frissesség minőségét tudja garantálni. A tealeveleket speciális tárolókban, 0 fok alatti hőmérsékleten tartják, mielőtt teaporrá őrlik őket. Majd légmentesen csomagolva, egyenesen Japánból érkeznek az Ön otthonába. Ez az eljárási folyamat segít megőrizni a tealevelek összes tulajdonságát, és megőrizni azok magas ásványi anyag és antioxidáns tartalmát.

Minőségünket szigorú előírások, EU-ökológiai tanúsítás és a JONA által kiadott japán ökológiai tanúsítvány is  igazolja. Ez nem mást jelent, mint hogy a Moya Matchát növényvédő szerektől mentes területeken termesztik, minden tételt gondosan ellenőrizve, hogy kémia szereknek még csak a maradványai se legyenek megtalálhatóak a növényeken.

Négyféle Moya Matcha tea létezik: premium, traditional, daily és culinary. A matcha típusok nemcsak a tápanyagok megjelenése és tartalma, hanem mindenekelőtt az íz tekintetében különböznek egymástól.

A Moya Matcha egy európai közösségi védjegy, amelyet az uniós jogszabályok védenek, és a Moya Europe tulajdona.

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0