Üveg Matcha Tál
Duplafalú üveg Matcha Tál

5 690 Ft

6 készleten

Üveg matcha tál matcha tea készítéshez és fogyasztáshoz.
ŰRTARTALOM: 350 ml
ANYAG: Üveg
MAGASSÁG: 7,5 cm
ÁTMÉRŐ: 11 cm
Mosogatógépben mosható.
SZÁRMAZÁS: Kína

BIZTONSÁGOS FIZETÉS

fizetés PayPal, PayLike -on keresztül

GYORS SZÁLLÍTÁS

24 órán belül kézbesítünk

INGYENES SZÁLLÍTÁS

15 000 Ft értékű vásárlás felett

KEDVEZMÉNYEK -10%

visszatérő vásárlóink számára

DUPLAFALÚ ÜVEG MATCHA TÁL

Ez az üveg matcha tál a hagyományos kerámia matcha tál, az úgynevezett matchawan modern változata. Hasonló formával és dupla falú kialakítással rendelkezik, amely megőrzi a hőt, miközben kényelmes fogást biztosít. Az átlátszó üvegnek köszönhetően a napi rituáléd során teljes mértékben megcsodálhatod a matcha színét és textúráját.

A Matchawan a japán teaszertartás során használt hagyományos tál, amely megkönnyíti a matcha elkészítését. Amikor a matchát bambusz teakeverővel ecsettel (chasen) keverik, a matchawan magas, függőleges falai segítenek megakadályozni a víz kiömlését. A tál széles kialakítása megkönnyíti a matcha por simává keveresét és a tökéletes habos textúra gyorsabb elérését. Ne feledjük, hogy a tökéletes matcha hatás eléréséhez, legfeljebb 80 °C hőmérsékletű vizet ajánlott használni.

A matcha tea tradícionális, hagyományos elkészítési módja a japán tea-szertartásból (chanoyu) ered. A tea elkészítéséhez szükségünk van egy tálra (chawan), egy bambusz teakavererő ecsetre (chasen) és egy bambusz kanálra (chashaku). Helyezzünk 2 chashaku kanál matchát (1,5 g) egy matcha tálba, és öntsük le 100 ml forró vízzel (80 ° C). A keverést a Chasen segítségével, laza csuklóval, gyors cikcakkos mozdulatokkal „W” vagy „M” alakban végezzük. Körülbelül 20 másodperc múlva krémes, jade-zöld habos teát kapunk. Ha azt szeretnénk, hogy a matcha kevésbé erős legyen, adhatunk még hozzá egy kis vizet.

Nézd meg, hogyan készíti el Hitomi Saito, a Moya Matcha társalapítója a tökéletes matchát.

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0