Chasen
Matcha bambusz teakeverő ecset

5 990 Ft

Tradícionális bambusz teakeverő ecset matcha készítéshez.
ANYAG: bambusz
SZÁLAK: 100
Mosogatógépben nem mosható.
Használat után a legjobban az erre a célra szolgáló (külön megvásárolható) kerámia ecsettartón szárítható. Ne tegye a nedves ecsetet műanyag vagy más zárt edénybe.

BIZTONSÁGOS FIZETÉS

fizetés PayPal, PayLike -on keresztül

GYORS SZÁLLÍTÁS

24 órán belül kézbesítünk

INGYENES SZÁLLÍTÁS

15 000 Ft értékű vásárlás felett

KEDVEZMÉNYEK -10%

visszatérő vásárlóink számára

BAMBUSZ TEAKEVERŐ ECSET – CHASEN

A hagyományos bambusz teakeverő ecset vagy „chasen” a japán matcha tea szertartás nélkülözhetetlen eszköze. A finom, kézzel készített szálakat egyetlen bambuszdarabba faragják azok a kézművesek, akiknek tudása nemzedékről nemzedékre szállt. Matcha készítéséhez, a legjobb, ha a keverést laza és nyugodt csuklóval, gyors cikcakkos mozdulatokkal „W” vagy „M” alakban végezzük – ez segít abban, hogy a matcha ideális, habos textúrát kapjon.

A matcha tea tradícionális, hagyományos elkészítési módja a japán tea-szertartásból (chanoyu) ered. A tea elkészítéséhez szükségünk van egy tálra (chawan), egy bambusz teakavererő ecsetre (chasen) és egy bambusz kanálra (chashaku). Helyezzünk 2 chashaku kanál matchát (1,5 g) egy matcha tálba, és öntsük le 100 ml forró vízzel (80 ° C). A keverést a Chasen segítségével, laza csuklóval, gyors cikcakkos mozdulatokkal „W” vagy „M” alakban végezzük. Körülbelül 20 másodperc múlva krémes, jade-zöld habos teát kapunk. Ha azt szeretnénk, hogy a matcha kevésbé erős legyen, adhatunk még hozzá egy kis vizet.

Nézd meg, hogyan készíti el Hitomi Saito, a Moya Matcha társalapítója a tökéletes matchát.

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0