Valószínűleg mindenki ismeri a klasszikus olasz tiramisut kávéval. Biztosan ti is tudjátok már, hogy a matcha nagyszerűen helyettesíti a kávét, ezért úgy döntöttünk, hogy újragondoljuk ezt az „örökzöld” desszertet 🙂 Ha valami újat és finomat szeretnél kipróbálni, nézd meg ezt a receptet!

Matcha Tiramisu

Hozzávalók:

Elkészítés:

Egy tálban keverjük ki a tojássárgáját a matchával és a cukorral, majd adjuk hozzá a mascarponét a keverékhez. Egy külön tálban verjük fel a tojásfehérjét. Ha kész, keverjünk össze mindent. Chasen vagy tejhabosító segítségével keverjük össze a matchát 50 ml forró (körülbelül 80°C-os) vízzel. Áztassuk be a babapiskótát az előkészített matchába. Végül kis csészékbe vagy egy nagyobb, alacsony oldalú edénybe tegyük bele a piskótákat. A tetejére öntsük rá a mascarponés keveréket, szórjuk meg egy kis Moya Matcha Traditional porral és tálalás előtt hűtőben pihentessük.

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0