Illatos kuglóf húsvétra? A hagyományos ízek helyett próbáld ki ezt a vegán, matchás változatot, mely frissességével garantáltan feldobja majd az ünnepi asztalt.

Vegán húsvéti kuglóf matchával

8 adag

 

Hozzávalók:

  • 300g zabliszt
  • 100g xilit
  • 250ml szójatej
  • 125 ml szőlőmagolaj
  • 1 lime leve
  • 2 púpozott evőkanál Moya Matcha Daily
  • 2 teáskanál sütőpor

Elkészítés:

Mérjük ki a lisztet egy tálba, majd adjuk hozzá a xilitet és a sütőport. Egy másik edényben keverjük össze a tejet és az olajat. Ezután keverjük össze a száraz és a folyékony hozzávalókat és kézzel gyúrjuk át a tésztát. Adjuk hozzá a Moya Matchát és a friss lime levet, majd gyúrjuk tovább, míg teljesen sima tésztát nem kapunk. Ezután kenjük ki a sütőformát olajjal, és tegyük bele a matchás tésztát. 180 C-ra előmelegített sütőben 60  perc alatt készre sütjük.

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0