Moya Matcha Shop

Mind a(z) 38 találat megjelenítve

Moya Matcha shop

A Moyamatcha.hu mindenekelőtt egy olyan webáruház, ahol a legjobb minőségű matcha teához juthat hozzá, amely a hegyvidékes Uji régióban található kis bioültetvényekről jut el hozzánk. Teaboltunkban matcha készletek és matcha tálak széles skáláját kínáljuk, amelyek egytől egyig lengyel és japán művészek keze munkáját dícsérik; valamint sok más kiegészítőt is megtalál nálunk. Nem csak porított matcha teát kínálunk, hanem a legfinomabbak japán zöld teákat is: sencha, genmaicha, kukicha és hojicha. Az összes Moya zöld tea esszenciálisan magában hordozza a Japán kultúrát, és organikus, családi tulajdonban lévő gazdaságból jön.

Márkánk

A Moya egy kiváló minőségű japán teamárka. A matcha teát és más zöld teákat Európa-szerte működő üzleteinkben, online zöld tea-üzletünkben és varsói bemutatótermünkben vásárolhatja meg. Büszkék vagyunk zöld teánk minőségére és a terület szakértőinek tartjuk magunkat. A matcha tea minősége, színe, íze és ára számos tényezőtől függ, mint például a régió, a csapadék és – elsősorban – a szüret, amelyből a tea származik. Az első szüretből származó matcha a legkényesebb, mivel a legjobb minőségű levelekből nyerik ki, amelyeket csak rövid időn keresztül tettek ki közvetlen napfénynek. Mivel Japán szigorú minőségi normákat ír elő, a betakarítási mennyiség is korlátozva van.

Küldetésünk

Forduljon hozzánk bátran, ha tanácsra van szüksége, és mi örömmel osztjuk meg Önnel ismereteinket! A tökéletesség elérése egy fokozatos folyamat, és mi ehhez mérten mindent megteszünk a szolgáltatásunk minőségének folyamatos javításának érdekében. Mindenekelőtt gondoskodunk arról, hogy a betakarítás után a matcha teát a lehető leghamarabb juttassuk el Önhöz. Éppen ezért, nálunk a matcha először Japánban kerül légmentes, biztosan záródó csomagolásba, majd onnan évente 4-5 alkalommal kis tételekben jut el hozzánk. Ennek köszönhetően élvezheti Ön zöld teáinkat a legmagasabb minőségben, organikus tanúsítvánnyal ellátva, egyedi ízzel és kivételes frissességgel.

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0